Autor Esports
26 Novembre 2014 a 15:00

Dani Morales, exnedador olímpic, llegirà el Manifest contra la violència a les dones

Es farà avui a les 18h a l’entrada del Club Natació Granollers

piscinaCNGranollers

Piscina del Club Natació Granollers // Imatge cedida pel CN Granollers

El Manisfest del món de l’Esport en vers la violència contra les dones és una iniciativa per la qual totes les entitats esportives d’arreu de Catalunya que s’hi vulguin sumar, entre el 22 i el 30 de novembre, fan una lectura pública de l’escrit elaborat pel Consell Català de l’Esport. Per això cada entitat convida a persones importants del món de l’esport i significativa per a cada una de les entitats.

El Club Natació Granollers s’hi ha adherit a aquesta iniciativa, i farà la lectura del Manifest avui a les 18h, a l’entrada de l’entitat, de la mà de l’exnedador olímpic Dani Morales, que és el primer i únic nedador de la història de l’entitat en participar en uns Jocs Olímpics, els de Sydney 2000.

També, durant tota la jornada de dimecres, els tècnics d’activitats dirigides llegiran un fragment del Manifest abans d’iniciar les seves classes.

Amb aquest Manifest, el Club reivindica el dret de totes les dones a viure lliures de violència, condemna totes les manifestacions de violència masclista i es compromet a unir esforços per eradicar-la.

Switch to mobile version