Autor Economia
1 Novembre 2014 a 13:30

Dues empreses de Granollers reben un reconeixement per la seva qualitat ambiental

Van ser premiades en la gala dels premis EMAS

EMAS

Logotip del projecte EMAS

Les empreses Paver SL i Contrucciones y tubos metálicos Rélem SURL, amb seu a Granollers, van ser premiades dijous en la gala dels premis EMAS, que reconeixen l’esforç realitzat per part de les organitzacions en favor del medi ambient i la qualitat ambiental. Els guardons, que organitza el Club EMAS amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat, els va entregar el conseller Santi Vila.

Les dues empreses granollerines van rebre un reconeixement en forma de menció pels deu anys que han estat formant part d’aquest club sostenible. En la gala de dijous també es van entregar tres premis: un a la declaració ambiental, un altre a la implicació de parts interessades i un darrer a la millora del comportament ambiental. Le Page Original SL, de Badalona; la Fundació AMPANS, de Manresa; i SIEMENS SA, de Cornellà, es van endur els tres guardons respectivament.

El Club EMAS es va crear el 2006 amb la intenció de fundar una associació sense ànim de lucre que vetllés pel medi ambient des de les empreses. L’EMAS és una eina voluntària de gestió ambiental per a empreses i altres organitzacions que permet avaluar el seu comportament ambiental. El projecte és a nivell continental i està gestionat per la Unió Europea, tot i que compta amb la col·laboració de les administracions nacionals o regionals. A tot Europa hi ha més de 4.000 empreses registrades a EMAS, de les quals unes 300 es troben a Catalunya.

Switch to mobile version