Autor Handbol
28 Novembre 2014 a 16:00

El BM Granollers crida a l’afició per aconseguir la remuntada

“Ens han de donar l’empenta necessària”, afirmen des del club

RDP Granollers

Nicklas Grundsten, Carlos Viver i Juan Del Arco durant la roda de premsa // Foto: Xavier Solanas

“És molt important que el Palau estigui ple de gent. Que vinguin i que animin. No necessitem tant l’anàlisi del rival, sino el recolzament de tots ells”. Així de clars van ser en la roda de premsa prèvia al partit de diumenge l’entrenador del BM Granollers, Carlos Viver, i els jugadors Juan Del Arco i Nicklas Grundsten. I és que els vallesans es juguen la seva continuitat a la EHF Cup contra un senyor equip com l’Sporting de Portugal, contra qui han de remuntar una diferència de dos gols respecte al partit d’anada.

Els tres membres del primer equip granollerí es van mostrar optimistes de cara al matx contra els portuguesos. El gol sobre la botzina de David Resina al partit d’anada fa que l’eliminatòria sigui remuntable i la gran victòria aconseguida a la pista del Bada Huesca va ser un estímul positiu pel vestidor: “La sensació és mol bona després de guanyar a l’equop aragonès“, va dir Grundsten. “Ho és també perquè a tots ens agrada jugar aquest tipus de partits, que és al final pel que entrenem”, va afegir el pivot nòrdic.

S’esperen 3000 aficionats

El club va començar ahir una veritable campanya de crida a l’afició per tal de poder passar la tercera ronda de la EHF Cup. S’ha marcat com a objectiu atraure 3000 aficionats al Palau d’Esports de Granollers i per estimular l’assistència sortejarà un viatge a Logroño amb la primera plantilla entre totes les persones que duguin la samarreta de l’equip posada. El viatge s’emmarca dins del proper partit fora de casa de la Liga ASOBAL que es jugarà a la pista del Naturhouse La Rioja.

També per les xarxes socials s’ha engegat una campanya. A Twitter ja es poden deixar missatges d’ànim amb els hastags #RemuntadaBMG, #TotsAmbLaSamarreta, #Objectiu3000 o #EuroGranollers, a més dels ja habituals com #OrgullBMG. La cita amb la història serà a les 19 h.

Switch to mobile version