Autor Esports
26 Novembre 2014 a 14:00

El CF Mollet UE crea una aplicació per a telèfons mòbils

El club també ha publicat l’himne del Centenari

La banda The Murphies va interpretar l'himne del Centenari // Imatge cedida pel CE Mollet

La banda The Murphies va interpretar l’himne del Centenari // Imatge cedida pel CF Mollet

El CF Mollet UE ha creat una aplicació per a telèfons mòbils gratuïta i disponible a Google Play. Biel Tura, jugador del Juvenil C i entrenador del Benjamí G, ha estat el creador. L’aplicació, que es pot descarregar als telèfons amb sistema Android, estarà disponible properament per dispositius iPhone.

Tura va tenir la premissa que aquesta fos l’aplicació del Centenari i va explicar que “és una temporada important i volem que sigui la referència dels aficionats, socis i gent del club”. Aquest estudiant de segon de batxillerat d’especialitat tecnològica va declarar que va començar a fer l’aplicació “aquest estiu i la idea és que sigui de gran ajuda per consultar els resultats del cap de setmana i les diferents notícies que es publiquin al web”, a més de recordar que l’aplicació “està disponible a Google Play i això facilita que molta gent la pugui tenir i sigui del tot segura”.

A més, la banda local The Murphies va interpretar l’himne del Centenari per primera vegada durant la presentació del futbol base. L’acte va tenir lloc el passat divendres al camp Municipal del Germans Gonzalvo. A partir d’aquest cap de setmana passat, s’escoltarà l’himne abans de cada partit.

The Murphies està format per Daniel González Giménez, encarregat de les veus, Pep Santiago Roca, als teclats, Agustí Ciurans Serra, bateria, Xavi Martínez López, baix, Franc Gil Azcona, guitarra, Adrià Marti Comas, trompeta, Ferran Puig Bosch, trombó i cors; i per últim, David Puigdomènech, càmera, saxo tenor i cors. La banda va editar el seu primer treball al 1997, anomenat BANANA MAN. El seu següent disc va ser el 2014, juntament amb Port Paradise.

Switch to mobile version