Autor Waterpolo
19 Novembre 2014 a 15:00

El CN Granollers de Waterpolo suma la seva primera derrota

Va caure derrotat a casa contra l’Horta

Imatge del web www.cngranollers.org

Imatge del web www.cngranollers.org

El Club Natació Granollers, líder de la categoria, va sumar la passada jornada la primera derrota de la temporada. L’equip granollerí va caure a casa contra l’Horta, el segon classificat per 8-9. Aquest resultat fa que es produeixi un triple empat a la part alta de la classificació, que ara encapçala l’Horta. El Granollers, que ha jugat un partit menys, ara és segon.

Els jugadors de Pablo Quattrocchio van començar dominant, tot i que el partit va estar igualat en tot moment. L’equip vallesà va desaprofitar massa ocasions i això li va costar molt car. Quan quedaven 19 segons el marcador era d’empat a 8. En aquell moment els visitants van tenir més sang freda i més encert, i això va ser determinant. Aquest dissabte 22 de novembre, el Granollers visita l’Elx, sisè classificat, que ve de guanyar al Navarra (11-9).

Resultats variats en les altres categories

L’equip femení va notar molt les baixes i va perdre clarament per 16-4 a la piscina del GEiEG. L’absolut B va guanyar l’Hospitalet B amb un contundent 12-4, i el juvenil va fer el mateix a casa del Sabadell (13-5). El cadet va guanyar a Molins per 4-7, i l’infantil va guanyar 11-10 al Martorell amb un gol a falta de 18 segons. L’equip aleví A va perdre 5-16 contra el Barcelona, i el B 4-16 amb el Mataró.

Switch to mobile version