Autor Waterpolo
26 Novembre 2014 a 17:00

El CN Granollers es refà davant l’Elx i torna al camí de la victòria

Triomf a domicili per 8 a 10

Imatge de la web del CN Granollers

Imatge del web del CN Granollers

CW Elx 8 – CN Granollers 10

L’equip absolut de waterpolo del Club Natació Granollers va tornar al camí de la victòria aquest cap de setmana en la seva visita a l’Elx. Els de Pablo Quattrocchio continuen al cap davant de la classificació, empatats a punts amb l’Horta (primer) i el Metropole (tercer), contra qui disputaran la propera jornada de lliga.

Els granollerins van començar molt forts el partit amb un parcial de 0-4 a favor. Els il·licitans, però, no van baixar els braços i van aconseguir igualar el marcador a sis en el tercer quart. Al darrer període els jugadors del Club Natació Granollers van créixer i van imposar la seva superioritat amb un altre parcial definitiu de 0-4. Els locals van anotar dos dianes i van maquillar el resultat, que finalment va ser de 8-10.

El proper dissabte, 29 de novembre, el CN Granollers viatjarà a Las Palmas de Gran Canaria per visitar la pista del Metropole, rival directe en la lluita pel lideratge de la categoria.

Per la seva banda, l’absolut B granollerí de Preferent va guanyar el Figueres per 9 a 20, en un gran partit que el col·loca primer de grup. El juvenil va caure a domicili davant el Barcelona per 7 gols a 6.

Switch to mobile version