Autor Futbol
24 Novembre 2014 a 12:00

El Mollet dóna la sorpresa contra el Júpiter

Els de Camara guanyen per 1-0 a un aspirant a l’ascens

Mollet-Jupiter

Els jugadors d’ambdós equips se saluden abans de començar // Imatge del twitter @PlanetaJupiter_

CF Mollet UE 1-0 CE Júpiter

CF Mollet UE: Flores, Mur, Parra, Reyes, Vidal (Solivelles, 79′), Tejero (Padilla, 71′), Ángel (Bangura, 50′, Abad, 81′), Hassen, Cristian, Valero (Arroyo, 79′) i Serra

CE Júpiter: Buetas, Grifé, Santamaría (Santolalla, 46′), Martínez (Negro, 81′), Cassassa (Serrano, 61′), Torrent (Enríquez, 61′), Tejedor, Cañadilla, Casillas (Rodríguez, 25′), Edu García i Kamteh

Gols: 1-0: Serra (76′)

Àrbitre: Edgar Nula Pérez. Grogues per Cristian, Ángel, Bangoura, Reyes, Abad i Padilla (Mollet) i Santamaría, Cassassa, Serrano, Negro i Martínez (Júpiter)

Tercera victòria consecutiva d’un Mollet que sembla per fi haver trobat el camí del bon joc. Els nois d’Albert Camara van superar davant la seva afició a tot un Jupiter, un equip que aspira a pujar a Tercera Divisió a final de temporada. La victòria contra els del barri de la Verneda de Barcelona va venir acompanyada del tercer partit seguit sense encaixar cap gol, la millor ratxa de la temporada pel que fa a l’aspecte defensiu.

No es pot entendre la magnitud de la victòria molletana sense tenir en compte qui era el rival. Un rival que va arribar al Germans Gonzalvo disposat a imposar la seva teòrica superioritat, però que es va trobar un Mollet combatiu i ple de moral després de sumar sis punts consecutius fora de casa. La primera part va tenir ocasions a les dues àrees i tant Pol Flores com Adrià Buetas van treballar més d’una vegada. La igualtat es va mantenir després del descans fins que a falta d’un quart d’hora per acabar el jove defensa Jaume Serra va rematar a gol una centrada de córner al segon pal. A partir d’aqui els de Camara van resistir l’empenta gris grana i van acabar enduent-se els tres punts.

Aquesta victòria, sumada a les dues anteriors, donen aire al Mollet i ja són desens classificats.  Aquesta setmana toca viatge en autobús fins La Jonquera per enfrontar-se a un equip que, ara per ara, és un contrincant directe en la lluita per la permanència a Primera Catalana.

Switch to mobile version