Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
28 Novembre 2014 a 08:00

El Pont Trencat

El Pont Trencat

El Pont Trencat // Foto: Antonio Viscarri

El Pont Trencat de Sant Celoni el trobem a l’entrada de la vila. Es tracta d’un pont d’estil gòtic que es va construir a l’època medieval, entre els segles XIV i XV. S’aixeca sobre la Tordera a la zona que fa de límit entre els termes de Sant Celoni i Santa Maria de Palautordera, i travessava el riu seguint el traçat de l’antiga via Augusta romana i el camí ral medieval.

 Des del Granollers Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Granollers o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@granollersinforma.com.

Switch to mobile version