Autor Societat
24 Novembre 2014 a 16:30

Granollers acull la 8a edició de l’Hispalug Expo 2014 de LEGO

Hi haurà espais de joc per als nens

Imatge de l'edició de 2012 cedida per l'Ajuntament de Granollers

Imatge de l’edició de 2012 cedida per l’Ajuntament de Granollers

Aquest cap de setmana, Granollers acollirà la 8a edició de l’Hispalug Expo 2014 de LEGO, una exposició de construccions amb peces de LEGO que es podrà gaudir a l’espai Roca Umbert Fàbrica de les Arts, i que està organitzat conjuntament pels membres d’Hispalug i l’Ajuntament de Granollers, amb la col·laboració de LEGO.

L’acte exposarà maquetes de diverses temàtiques: ciutat, Star Wars, medieval, històric… a més, també hi haurà zones de joc per a nens, on podran muntar amb peces de LEGO allò que imaginin, i prendre part de diversos concursos.

L’exposició es podrà visitar de 10h a 14h i de 16h a 20h, el dissabte, i de 10h a 14h, el diumenge, i és d’accés gratuït. En aquest enllaç es poden trobar imatges de l’edició de l’any 2012.

Switch to mobile version