Autor Cultura
4 Novembre 2014 a 16:00

La Miranda de l’Espai d’Arts acull una exposició de Carles Azcón

Es reestrena el programa “Dimecres oberts a la Miranda”

Carles Azcón

Un dels quadres que exposa Carles Azcón // Imatge cedida per l’Ajuntament de Granollers

Demà l’artista australià resident a Roca Umbert, Carles Azcón, presenta a la Miranda de l’Espai d’Arts l’exposició Formes intuïtives a la natura. L’acte d’inauguració de la mostra es farà a dos quarts de 8 del vespre i servirà per reprendre el programa Dimecres oberts a la Miranda, una proposta que permet als artistes residents a Roca Umbert exposar la seva obra.

Azcón ha estat treballant en aquesta obra des de fa anys. En els quadres de la mostra l’artista reflexiona sobre la relació entre l’ésser humà i la naturalesa biològica, una relació que, a parer de l’autor, tot sovint és distant i aliena. Per traçar aquesta connexió, el pintor dibuixa una analogia entre el procés de la fotosíntesi i l’exploració de formes biològiques, que plasma sobre tela amb un treball de traç gruixut i molt de color. “Influeix en l’espectador com el sol en els éssers vius”, explica Azcón de la seva obra.

El pintor va néixer a la capital d’Austràlia, a Canberra, ara fa 32 anys, tot i que actualment resideix a Cardedeu. Va cursar el batxillerat humanístic a Granollers i l’any 2006 va començar l’especialitzat de pintura a la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona. Tot i la seva joventut, Azcón ja ha presentat diverses exposicions a ciutats com Granollers, Mollet, l’Hospitalet, Barcelona o Marbella.

Switch to mobile version