Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
1 Novembre 2014 a 08:00

La Roca Village

La Roca Village

La Roca Village // Foto: Antonio Viscarri

La Roca Village és un centre comercial amb més de 100 tendes de roba de diferents marques que ha aconseguit en aquest estiu convertir-se en el punt turístic més important de tota la província de Barcelona. Aquest centre comercial, obert des de fa 15 anys, està essent un reclam turístic molt important a Catalunya.

Des del Granollers Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Granollers o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@granollersinforma.com.

Switch to mobile version