Autor Societat
24 Novembre 2014 a 14:00

L’Ajuntament de Canovelles organitza el concurs de dibuix ‘Reciclem’

Els dibuixos es poden presentar durant tot el mes de novembre

Imatge cedida per l'Ajuntament de Canovelles

Imatge cedida per l’Ajuntament de Canovelles

L’Ajuntament de Canovelles organitza el concurs de dibuix Reciclem, que s’adreça a tots els alumnes de 5è i 6è de primària de les escoles del municipi.

La temàtica del concurs de dibuix anirà sobre la importància de fer recollida selectiva i reciclatge de la brossa. Cada dibuix s’haurà de presentar en format DIN-A4, en orientació vertical, amb la tècnica que més agradi als participants: ceres, llapis, aquarel·les… cada dibuix s’haurà de presentar amb un pseudònim al revers, tancat dins un sobre marcat amb el mateix pseudònim, i a dins, un altre paper on consti el nom de l’autor, l’edat, el curs escolar, l’adreça postal i el telèfon, l’adreça electrònica del pare, mare o tutor i l’escola de l’alumne. Les escoles lliuraran els treballs dels seus alumnes al Servei del Medi Ambient, per mitjà del registre general de l’Ajuntament (Pla de l’Ajuntament, 1), tot indicant Concurs de dibuix ‘Reciclem’. També podran entregar-se a l’OAC de l’Ajuntament de Canovelles, en horari d’atenció al públic, durant tot el mes de novembre de 2014.

El jurat, composat pels tècnics de comunicació, educació, ciutadania i medi ambient de l’Ajuntament, i per un representant de cadascuna de les escoles de primària de Canovelles, farà pública la seva decisió el dia 17 de desembre, i els resultats es publicaran a la web de l’Ajuntament i es comunicarà personalment als guanyadors. Per escollir els guanyadors, es tindrà en compte el grau de correspondència amb la temàtica del concurs, la qualitat plàstica, els valors que transmeti i l’originalitat del dibuix. Es concediran un primer, segon i tercer premis als millors dibuixos; i les classes que tinguin representació al concurs de dibuix rebran un premi per alumne, que tindrà l’objectiu de fomentar les 3R: Reduir, Reutilitzar i Reciclar. Els dibuixos que resultin guardonats es podran fer servir per il·lustrar les campanyes de recollida selectiva de l’ajuntament – en qualsevol suport o mitjà de comunicació que es consideri necessari.

Switch to mobile version