Autor Societat
16 Novembre 2014 a 16:00

Les veïnes de Sant Miquel proposen una jornada per millorar el barri

Serà el proper 22 de novembre a les 16.00h

Biblioteca Roca Umbert

La inscripció a Les dones fem barri! es podrà fer a la Biblioteca Roca Umbert // Imatge del web www.rocaumbert.cat

Sota l’eslògan, Les dones fem barri!, l’Ajuntament de Granollers convida a les dones de Sant Miquel a una trobada participativa, i exclusivament per a elles, el proper dissabte 22 de novembre a les 16.00h a l’Escola Joan Solans. L’objectiu és trobar les alternatives adients per a millorar el barri i conèixer els espais i equipaments més utilitzats en el dia a dia de les assistents. En aquesta iniciativa també hi col·labora el Centre d’Informació i Recursos per a Dones, encapçalat per l’entitat Equal Saree, que impulsa el tractament de l’urbanisme des del punt de vista del gènere en projectes de desenvolupament.

Així doncs, es pretén facilitar l’accés a l’espai urbà a tothom, sense limitacions de gènere, origen, edat o capacitats de qualsevol tipus. A més, també s’aposta per una renovació de la ciutat, que la faci més atraient i propensa a la vida social del barri.

Aquest projecte compta amb els diferents serveis municipals relatius a la Igualtat de Gènere, a Obres i Projectes, Serveis Socials, Gent Gran, Comerç, Educació, Cultura i Centres Cívics. No obstant, també compta amb altres d’externs, com el Consell Escolar i l’AMPA de l’Escola Joan Solans, la Taula d’Entitats del barri, associacions veïnals i un servei de guarderia.

Per participar a la jornada participativa es requereix una inscripció prèvia omplint el formulari disponible a diferents centres, com el la Biblioteca Roca Umbert, l’Escola Joan Solans, el Centre Cívic Jaume Oller i la Masia de les Tres Torres.

Switch to mobile version