Autor Esports
13 Novembre 2014 a 16:30

Mariona Ros i Oriol Salguero, al torneig Daniel d’Amato de gimnàstica artística

Aquesta competició internacional se celebra a França

Mariona Ros, al Campionat d'Espanya 2012 // Imatge del web del CN Granollers

Mariona Ros, al Campionat d’Espanya 2012 // Imatge del web del CN Granollers

La 24a edició del Torneig Internacional de Gimnàstica Artística Daniel d’Amato tindrà lloc els dies 14 i 15 de novembre a Le Blanc-Mesnit, França. La ciutat de Granollers comptarà amb representació en aquesta cita gràcies als gimnastes Mariona Ros i Oriol Salguero, del Club Natació Granollers (CN Granollers).

El torneig Daniel d’Amato de gimnàstica artística és internacional, i hi participen clubs de França, Ucraïna, Àustria, República Txeca, Marroc, Suïssa i Catalunya. L’equip català està integrat per gimnastes en categoria femenina, on hi participarà la júnior del CN Granollers, Mariona Ros, i per tres gimnastes en categoria masculina, amb el granollerí Oriol Salguero, actual campió d’Espanya infantil, també del CN Granollers.

Switch to mobile version