Autor Cinema, teatre i televisió
28 Novembre 2014 a 18:00

Mortadelo y Filemón contra Jimmy el cachondo

Mortadelo y Filemon contra Jimmy el cachondo

Mortadelo y Filemon contra Jimmy el cachondo

Aquesta setmana s’estrena als cinemes la nova pel·lícula que porta als personatges més famosos d’Ibañez a la gran pantalla Mortadelo y Filemón contra Jimmy el cachondo. Seguint el fil de l’animació s’estrena un spin-off d’uns dels personatges més estimats de la saga Madagascar Los pinguinos de Madagascar. Canviant de registre s’estrena una aventura sobre misteris i enigmes Trash: Ladrones de esperanza. Basat en el llibre de mateix nom i sota una producció nacional s’estrena Rastros de Sandalo. Un drama nacional, amb l’aclamat José Coronado és Fuego el qual explica la set de venjança d’un marit i pare de família. I per últim, un film de ciència ficció sobre investigacions que poden canviar la nostre visió del món: The zero theorem

 

MORTADELO Y FILEMÓN CONTRA JIMMY EL CACHONDO

ANIMACIÓ. Dirigida per: Javier Fesser

S’acaba de produir el major atac criminal contra l’estabilitat mundial. És un atac de riure. Mentre el caos de la broma i el riure fluix s’apodera de les institucions, de la banca, dels ministeris, de les fàbriques, dels col·legis, de les cafeteries, dels policies, dels lladres, dels notaris i dels elefants, l’única organització capaç de posar una miqueta de serietat es la T.I.A.


LOS PINGÜINOS DE MADAGASCAR

ANIMACIÓ. Dirigida per: Simon J. Smith.

Spin-off de Madagascar protagonitzat pels pingüins de la illa


TRASH: LADRONES DE ESPERANZA

AVENTURAS. Dirigida per: Stephen Daldry. Repartiment: Rickson Tevez, Eduardo Luis, Gabriel Weinstein, Rooney Mara, Martin Sheen

Un capellà i a una treballadora d’una ONG, es veuen involucrats en el cas de tres nens pobres que descobreixen alguna cosa estranya i perillosa en l’abocador d’un barri marginal.


RASTROS DE SÁNDALO

DRAMA. Dirigida per: Maria Ripoll. Repartiment: Nandita Das, Aina Clotet Naby Dakhli

Mina, una actriu índia d’èxit, no pot oblidar a la seva germana petita Situada, de qui va ser separada per força després de la mort de la seva mare. Trenta anys després, s’assabenta que Situada està bé i viu a Barcelona. Ara es diu Paula, és biòloga i no té cap record del seu passat. Paula emprendrà el viatge de descobriment de la seva veritable identitat amb l’ajuda de Prakash, un atractiu immigrant indi que ven pel·lícules de Bollywood al barri barceloní del Raval.


FUEGO

DRAMA. Dirigida per: Luis Marías. Repartiment: Aida Folch, José Coronado, Leyre Berrocal.

Carlos és policia. Un dia, una bomba col·locada en el seu cotxe mata a la seva dona i deixa sense cames a la seva filla de 10 anys. Ell resulta il·lès. Onze anys més tard viu a una altra ciutat, Barcelona, i sembla una persona diferent; treballa en una important empresa de seguretat. La seva filla sembla haver superat aquell dur trauma, encara que les seqüeles físiques siguin inesborrables. Carlos, en canvi, malgrat els anys de sever tractament psicològic, no ho ha superat. En la seva ànima solament hi ha cabuda per a un sentiment que consumeix als altres: l’odi. I un únic objectiu: la venjança.


THE ZERO THEOREM

CIÉNCIA FICCIÓ. Dirigida per: Terry Gilliam Repartiment: Christoph Waltz, Matt Damon, Tilda Swinton, Mélanie Thierry.

Qohen Leth és un excèntric geni dels ordinadors que viu en un món corporatiu controlat per una fosca figura anomenada “Adreça”. Reclòs a l’interior d’una capella en ruïnes, Qohen treballa en la solució a un estrany teorema, un projecte que podria descobrir la veritat sobre la seva ànima i el significat de l’existència (o la falta del mateix) d’una vegada per totes.

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version