Autor Societat
28 Novembre 2014 a 17:15

“Mossos Solidaris”, el nou segell solidari de la policia catalana

Fan diverses activitats aquest Nadal

Portada del calendari dels Mossos d'Esquadra 2015

Els Mossos volen treballar el seu perfil solidari // Imatge del Govern de Catalunya

Els Mossos d’Esquadra han creat el seu propi segell solidari, que han batejat amb el nom de Mossos Solidaris. Aquesta etiqueta servirà per englobar totes les activitats que el cos de la policia catalana farà per contribuir de manera altruista a propostes solidàries organitzades per la pròpia policia o per altres entitats. Aquest Nadal diversos agents dels Mossos començaran a posar en marxa el segell col·laborant amb diverses iniciatives.

Mossos Solidaris s’organitza en quatre àmbits: el Nadal Solidari; la campanya Amb els que més ho necessiten, que aglutina totes les activitats solidàries que es fan al llarg de l’any, com ara les de donacions de sang o de medul·la; Al teu Costat, que engloba les visites que els agents fan als hospitals; i Esport Solidari, que etiqueta la participació del cos en curses i actes esportius.

La presentació del segell va servir perquè els responsables policials també expliquessin les activitats que desenvoluparan alguns agents coincidint amb l’arribada del Nadal, i que s’inclouen en el primer dels àmbits. Aquest any, per primera vegada des de la creació de la policia catalana, s’organitzarà la Festa Central del Nadal Solidari. L’acte se celebrarà a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya de Mollet del Vallès el proper 13 de desembre.

A més, 100 Mossos també participaran com a voluntaris en el Gran Recapte d’Aliments, que es fa entre avui i demà arreu del territori. Els agents catalans també participaran a una altra de les activitats solidàries per excel·lència quan s’apropen les festes a Catalunya: la Marató de TV3, que se celebrarà el proper 14 de desembre i es centrarà en les malalties del cor. El cos hi participarà a nivell institucional i amb agents uniformats que atendran els telèfons del centre de gestió de trucades de Barcelona.

Switch to mobile version