Autor Atletisme
13 Novembre 2014 a 14:00

Mutua Granollers recolza novament el Cross Ciutat de Sant Cugat

La prova presentarà rècord de participació

Mutua Granollers cros

Els signants del conveni // Foto: Localpress

Per segon any consecutiu Mútua Granollers donarà suport al Cros Ciutat de Sant Cugat, que se celebrarà aquest diumenge al Parc de la Pollancreda. El conveni de col·laboració entre l’entitat mèdica i l’Ajuntament de Sant Cugat el van signar ahir el regidor d’esports de la ciutat, Xavier Tizón, i el director de la mútua, Ricard Blanch. L’alcaldessa, Mercè Conesa, va presidir l’acte. L’acord contempla que Mútua Granollers donarà suport econòmic per mitjà d’una aportació de 1500 euros.

Un cop es va signar Conesa va agraïr la col·laboració de Mútua Granollers amb el Cros. “Té l’ambició de promoure la salut entre la població de Catalunya i celebrem que hagi posat la mirada a la nostra ciutat”, va declarar. Per la seva banda, Blanch va afirmar que la idea de recolzar proves esportives com la santcugatenca és “retornar part dels beneficis a la societat” i “promoure l’economia social”.

4873 atletes

La gran novetat de l’edició d’enguany del Cros Ciutat de Sant Cugat, que serà la setzena, és que presentarà una la xifra de participants més alta aconseguida mai. Fins a 4873 corredors hi prendran part aquest diumenge, un número que en els últims dos anys ha anat en alça. L’any 2012 van participar 4406 i al passat van córrer 4670.

D’altra banda, la celebració de la cursa comportarà algunes restriccions de trànsit entre les 8 i les 14.30 h. Els carrers afectats seran l’Avinguda de les Corts Catalanes i els carrers Puig i Cadafalch i Frederic Monpou.

Switch to mobile version