Autor Cultura
1 Novembre 2014 a 17:00

Neix el premi literari “Feel Good”de la mà de l’Obra Social “La Caixa” i Plataforma Editorial

El guanyador es donarà a conèixer el setembre de 2015

Imatge cedida per l'Obra Social "la Caixa"

Imatge cedida per l’Obra Social “la Caixa”

L’Obra Social “La Caixa” i Plataforma Editorial van presentar aquest dilluns la convocatòria de la primera edició del nou premi literari  Feel Good. El guanyador, que es donarà a conèixer el setembre de l’any vinent, rebrà una donació econòmica de 5.000 euros per part de l’entitat bancaria i l’editorial organitzadora publicarà la seva obra a partir del mes d’octubre del 2015.

El certamen té la finalitat de promoure l’optimisme entre escriptors i lectors. La primera convocatòria ja està oberta i hi poden participar tots aquells autors que presentin obres de temàtica alegre i positiva abans del 15 de març. Feel Good hi tenen cabuda tant manuscrits de ficció com de no-ficció, ja siguin en castellà o català.

El jurat estarà format per l’escriptor i professor holandès, Victor Küppers, i el director de Plataforma Editorial, Jordi Nadal.

Aquest projecte de col·laboració entre les dues entitats se suma al Premi Literari “la Caixa”/ Plataforma de novel·la juvenil, que enguany celebra la seva 3a edició.

Switch to mobile version