Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
2 Novembre 2014 a 08:00

OCine Granollers

OCine Granollers

OCine Granollers // Foto: Antonio Viscarri

El Cine de Granollers, situat al Polígon el Ramassar, és un lloc d’oci i comerç molt habitual als afores de Granollers. En aquests darrers dies, amb la festa del cinema, va ser un lloc amb molta acollida, ja que els preus eren baixos. Així mateix, aquesta zona compta amb diferents cafè-bars per gaudir d’un dia diferent.

Des del Granollers Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Granollers o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@granollersinforma.com.

Switch to mobile version