Autor Societat
28 Novembre 2014 a 17:30

Oncovallès i la Fundació Martí l’Huma renoven la col·laboració

L’objectiu principal és promoure el voluntariat social

oncovalles conveni

Moment de la signatura del conveni de col·laboració // Imatge cedida per Oncovallès

Amb la signatura d’aquest conveni a càrrec del director de la Fundació Universitària Martí l’Humà, Jordi Salayet i el president d’Oncovallès, Pere Cladellas, les dues formacions volen potenciar d’aquesta manera la voluntarietat, promoure l’àmbit associatiu i contribuir a la millora de la qualitat de vida i del benestar dels ciutadans del Vallès Oriental. Per això s’han marcat com objectiu principal impulsar programes de promoció del voluntariat social com per exemple la participació de la Fundació Universitària Martí l’Humà en els Programes d’Atenció Psicosocial als malalts oncològics i les seves famílies.

 

 

Switch to mobile version