Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
25 Novembre 2014 a 08:00

Recinte Firal

Recinte Firal

Recinte Firal // Foto: Antonio Viscarri

El Recinte Firal de Granollers està molt ben comunicat amb les eficients xarxes de transport. I es que el recinte es troba a tan sols 50 km de l’Aeroport del Prat, a més compta amb més de 45.000 metres quadrats de superfície hàbil i ofereix als visitants entre altres coses una zona àmplia d’aparcament.

Des del Granollers Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Granollers o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@granollersinforma.com.

Switch to mobile version