Autor Cinema, teatre i televisió
24 Desembre 2014 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dimecres 24, dijous 25 i divendres 26 de desembre

"Campanadas de boda" de La Cubana

“Campanadas de boda” de La Cubana

Dimecres

TV3

Cinema d’aventures a les 23.15 amb “El nou món”.

Som al segle XVII, el vaixel del capità John Smith ariba a la costa d’Amèrica en una missió d’exploració. Allà, Smith entra en contacte amb els indis i s’enamora tant de la seva cultura com de la filla del cap de la tribu, Pocahontas.

Basada en el clàssic de Diseny, aquest film dirigit per Terrence Malick estrenat l’any 2005, compta amb les interpretacions de Colin Farrell, Q’orianka Kilcher, Christian Bale, Christopher Plumer, i Yorick van Wageningnen entre d’altres.

TVE

A les 22.10 anem de concert amb “Antologia desordenada”.

Joan Manuel Serrat celebra els seus 50 anys en el món de la música amb “Antologia desordenada”. El cantautor interpretarà en solitari algunes de les seves cançons més emblemàtiques i compartirà escenari amb Estopa, Lolita, el Gran Wayominh, Miguel Ríos, Forges o Dani Martín, entre d’altres.

TV2

A les 22.00 cinefília amb “Todo por amor”.

Dirigida per Harry Hook, aquesta cinta britànica es basa en el llibre de Robert Louis Stevenson “St. Ives, les aventures d’un presoner francès a Angleterra”. La pel·lícula explica la història d’un gallard francès capturat durant les guerres napoleòniques, i enviat a un camp de presoners a les Highlands escoceses, dirigit pel major Farquhar. Al cap de poc temps de ser allà, s’enamora d’una noia, estableix una forta amistat amb el major, i descobreix al seu avi perdut.

Estrenada l’any 1998 el film compta amb un repartiment encapçalat per Miranda Richardson, Richard E. Grant, Jean Marc Barr, Anna Friel, Jacson Isaacs, Tim Dutton, Cécile Pallas, i Michael Gough.

———————————————————————-

Dijous

TV3

A les 22.40 estrena a televisió de “Campanades de boda”.

Després d’haver triumfat a tots els escenaris del país, la darrera obra de La Cubana arriba a la televisió.

La Familia Rius és una familia que viu i treballa a Barcelona. Regenta una de les floristeries més conegudes de la citutat des de fa tres generacions. En els darrers anys, gràcies a la popularitat de tenir les portes obertes 24 hores al dia, ha incrementat el volum de vendes considerablemetn i compten amb una plantilla de més de 150 treballadors.

El negoci el van començar els avis, i ara les dues nétes – Margarita i Hortència – s’encarregues de tirar endavant el negoci  convertin-lo en una gran empresa dedicada a la flor. L’Hortènsia es va casar amb un policia nacional destinat a Barcelona i van tenir tres fills, en Narcís, la Violeta i en Jacint. L’obra comença amb la “sentència” de casament de la Violeta amb en Vickram Sodhi, un actor indi de Bollywood que va conèixer a Barcelona.

TVE

A les 22.10 cinema d’aventures amb “Robin Hood”.

Protagonitzada per Russell Crowe i dirigida per Ridley Scott, aquesta nova versió de la llegenda, explica com Robin Longstride, un magnífic arquer que va lluitar a les Creuades al servei de Ricard Cor de Lleó, torna de la Terra Santa lluitant contra els francesos i saquejant els poblats. Quan Ricard mor tocat per una fletxa, Robin es trasllada a Nothingham per complir una promesa que va fer-li a Sir Robert Loxley abans de morir: portar la seva espasa al seu pare, Sir Walter Loxley.

Mentrestant, a Angelterra, hi reina Joan Sense Terra, un rei sense caràcter  i incapaç de fer front tant a rebelions internes com a les ameaces externes  tramades per Godfrey. L’objectiu d’enn Robin i els seus homes serà impedir una sanguinolenta guerra civil i tornar la glòria al seu país.

———————————————————————-

Divendres

Cuatro

A les 21.00 segon capítol de “Gym Tony”.

Aquest divendres es projecta el nou capítol de la nova sèrie de Cuatro, on una fauna variada de diverse mides, gustos i aficions acudeixen com abelles a un panell a la seva cita diària. Aquestes peculiars criatures es troben i relacionenen en un territori de vegades hostil, de vegades amable i sempre esbojarrat, un lloc que no és ni una oficina ni un bar ni una comunitat de veïns.

Switch to mobile version