Autor Cultura
3 Desembre 2014 a 15:00

Arriba el torneig de videojocs de lluita ADFT a Canovelles

Organitzat pels joves d’Arkham al Teatre Auditori Can Palots

Torneig de videojocs de lluita ADFT

Torneig de videojocs de lluita ADFT // Imatge cedida per l’Ajuntament de Canovelles

El proper 6 de desembre se celebrarà a Canovelles el torneig de videojocs de lluita Arkham Digital Fighting Tournament (ADFT), que es porta celebrant els últims cinc anys a diverses localitats de Barcelona. El torneig estarà organitzat pels joves de Arkham, un equip de jugadors patrocinat per Arkham Studio (estudi de comunicació audiovisual de Manlleu).

L’esdeveniment, que l’any passat va reunir uns 250 aficionats, tindrà lloc al Teatre Auditori Can Palots i estarà adreçat als aficionats dels videojocs de lluita, i a tots els públics de forma gratuïta.

L’ADFT ofereix la possibilitat de reunir aficionats de diferents punts d’Espanya, França i Gran Bretanya en un marc comparable a les grans competicions d’aquest tipus, que es realitzen a l’estranger. La intenció és que el torneig  es consolidi definitivament com la competició d’hivern més important a nivell nacional.

Switch to mobile version