Autor Societat
18 Desembre 2014 a 13:30

Campanya “Cap Nen sense Joguina” a les Franqueses

S’han aconseguit reunir joguines per 188 infants

joguinesfranqueses

188 infants del municipi tindran joguina per Reis gràcies a la campanya // Imatge cedida per l’Ajuntament de Les Franqueses

Les Franqueses del Vallès han aconseguit fer feliços a 188 nens i nenes de fins a 14 anys, amb la campanya “Cap nen sense joguina” que des de principis de desembre l’Àrea de Polítiques Socials de l’Ajuntament juntament amb diferents entitats han desenvolupat per garantir que els infants del municipi puguin rebre una joguina el dia de Reis.

D’aquests nens i nenes, 39 l’han aconseguit gràcies a la campanya Cap Infant fora de joc que ha dut a terme la Creu Roja, mentre els 149 restants s’han aprofitat del finançament de La Caixa, l’Associació Polígons de les Franqueses, l’entitat Cierrabares i de l’aportació de l’Àrea de Polítiques Socials de l’Ajuntament i la col·laboració de la ciutadana en general. Des d’avui ja s’està fent el repartiment d’aquestes joguines a través dels voluntaris de la Creu Roja.

Switch to mobile version