Autor Economia
14 Desembre 2014 a 14:00

Creixen els passatgers a l’Aeroport de Barcelona un 3,8% al novembre

 Les instal·lacions superen els 35 milions d’usuaris aquest any

Aeroport de Barcelona-el Prat

Bones xifres al novembre de l’Aeroport de Barcelona-el Prat // Imatge del web www.directe.cat

L’Aeroport de Barcelona-El Prat segueix consolidant-se com a referència del sud d’Europa, fet que confirma que al mes de novembre els passatgers van augmentar un 3,8% respecte al mateix període de l’any passat, arribant als 2.473.568 usuaris. A aquesta xifra se l’ha de sumar l’acumulat de tot l’any ja ha superat els 35 milions de passatgers, marcant un creixement interanual del 6,8%.

Destaca l’augment d’un 8,5% dels passatgers de la UE al mes de novembre en contraposició de la baixada en un 3,4% d’usuaris d’altres països de fora de la UE i del passatgers nacionals que han baixat un 0,2% respecte al 2013.

Durant el mes passat es van realitzar 19.403 aterratges i enlairaments, un 1,5% menys en comparació al passat exercici però per contra s’han operat 264.879 a l’Aeroport de Barcelona-El Prat, un 3% superior a la de 2013.

També han augmentat un 1% en el transport de mercaderies al mes de novembre mentre que en el que va d’any l’augment ha estat del 2,8%, arribant als 93.919.987 kg de mercaderies.

Switch to mobile version