Autor Natació
31 Desembre 2014 a 16:30

Dues nedadores granollerines de la selecció espanyola visiten el Campus de Tecnificació del Natació

Se celebrava del 28 al 30 de desembre

nedadores sincronitzada

Cristina Salvador i Cecilia Jiménez, nadadores del Club Natació Granollers i de la selecció espanyola, en la seva visita al Campus // Imatge cedida pel CN Granollers

Cristina Salvador i Cecilia Jiménez, nadadores del Club Natació Granollers i de la selecció espanyola, van visitar dilluns el Campus de Tecnificació de Natació Sincronitzada que s’ha celebrat entre els dies 28 i 30 de desembre a les piscines del club granollerí. Les sincronistes internacionals van signar samarretes a la vintena de participants al Campus, que van rebre consells i van escoltar experiències de les dues nedadores de l’absoluta.

La visita de Salvador i Jiménez va ser el colofó a tres dies de treball intens que es van acabar ahir, amb la Competició de Figures. Les vint participants a l’stage van fer una demostració del seu talent a la piscina i després van escoltar l’avaluació d’un jurat format per Estela Rodríguez, Jaume Bravo i Maria Josep Albanell, tots ells jutges de natació sincronitzada que participen habitualment en l’anàlisi de competicions internacionals.

La que es va tancar ahir és la quarta edició del Campus de Nadal de Natació Sincronitzada que organitza el Club Natació Granollers. Enguany hi han participat vint nedadores de diverses edats i categories i provinents de diversos punts d’Espanya, com ara Galícia, les Canàries o les Illes Balears. A més, aquest any també s’han sumat a l’stage dues sincronistes italianes.

Els tres dies de sessions de treball han estat coordinats per un equip de quatre entrenadores. Les participants han seguit un pla d’entrenament diari que s’ha complementat amb activitats de dansa, gimnàstica acrobàtica i dinàmica de grup. Tot plegat s’ha reblat amb formació d’altres àrees, com ara en idiomes, reforçant l’anglès com a llengua d’ús habitual.

Switch to mobile version