Autor Política
18 Desembre 2014 a 15:30

El Parlament aprova una moratòria per adaptar els títols esportius professionals

El periode s’amplia fins el 2017

 

 

 

 

Parlament de Catalunya

Imatge del web de l’ANC

El Parlament de Catalunya va validar ahir un decret llei que beneficia als tècnics esportius en relació als títols professionals. Després de les noves normatives sorgides dies enrere la institució catalana va aprovar una moratòria que permet als entrenadors homologar els títols vigents fins l’1 de gener del 2017. El termini estava fixat prèviament pel mateix dia de l’any que tot just entra i d’aquesta manera s’evitaran possibles sancions. L’aprovació, a més, va ser unànime i tots els partits polítics la van recolzar.

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, va explicar ahir en el Ple del Parlament que aquest termini “és un repte relatiu a l’exercici dels professionals de l’esport” que s’amplia “per tal de poder afrontar bé i amb totes les garanties aquesta situació relativa a les titulacions tècniques”.

Segons Homs, aquesta llei, que va entrar en vigor l’any 2008“estableix de manera expressa quines són les professions de l’esport, determina les titulacions necessàries per exercir-les i n’atribueix a cadascuna, el seu propi àmbit funcional general” i també “que els professionals s’han d’inscriure en el registre oficial de professionals de l’esport de Catalunya”.

Switch to mobile version