Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
3 Desembre 2014 a 08:00

El Pont del Congost

El Pont del Congost

El Pont del Congost // Foto: Antonio Viscarri

En aquesta imatge podem veure com el cabal del Riu Congost a Granollers ha anat en augment a mesura que passaven les pluges des del dimecres fins al passat diumenge 30 que tancava el mes de novembre. També podem apreciar el pont, construït al 2009, que creua el riu i uneix les zones industrials de Palau Nord i del Congost.

Des del Granollers Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Granollers o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@granollersinforma.com.

Switch to mobile version