Autor Societat
14 Desembre 2014 a 14:30

Els Consells Esportius es comprometen amb els valors

Han presentat un manifest sobre el tema

Signat del Manifest

Signat del Manifest // Imatge cedida pel CEVOS

Els diversos Consells Esportius de la província de Barcelona van signar el passat dijous 11 de desembre el Manifest de Valors. L’acte, celebrat al Museu Olímpic i de l’Esport, va comptar amb la presència d’Ivan Tibau, Secretari General de l’Esport.

A la presentació d’aquest manifest, impulsat per Josep Monràs, president de l’Agrupació Territorial de Consells Esportius de Barcelona, van assistir diferents representants de tots els Consells Esportius de la província, representants de diferents federacions esportives catalanes i esportistes, com Marc Gual, jugador d’hoquei patins del FC Barcelona, Josep M. Membrado, pilot de rallies, i Carlos Sala, ex-atleta olímpic. L’acte es va iniciar amb la intervenció de Pere Alastrué, psicòleg esportiu, que va fer una reflexió sobre els valors en l’esport de base. Seguidament, Monràs va presentar el Manifest que, en les seves paraules, “consolida el compromís que sempre han tingut els consells esportius a l’hora de fomentar valors en la pràctica esportiva; els resultats no són tan importants com que els nois i noies s’ho passin bé fent esport”. Per últim, Tibau va ratificar el compromís de la Generalitat amb els Consells Esportius de Barcelona i, per extensió, amb els de tota Catalunya, mitjançant el desplegament dels diferents programes, com és el cas dels Jocs Esportius Escolars.

Per acabar l’acte, tots els representants dels Consells Esportius de la província van signar el Manifest. L’acte va estar organitzat per l’Agrupació Territorial de Consells Esportius de Barcelona, i va comptar amb el suport de la Secretaria General de l’Esport i de la Diputació de Barcelona.

Switch to mobile version