Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
1 Desembre 2014 a 08:00

Estació de Granollers – Canovelles

Estació de Granollers - Canovelles

Estació de Granollers – Canovelles

L’estació de Granollers-Canovelles se situa al terme de Canovelles, a la zona sud-est d’aquest i molt pròxim a Granollers. El tren va arribar a Canovelles el 1886 amb la posada en servei de la línia des de Les Franqueses a Barcelona.

Des del Granollers Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Granollers o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@granollersinforma.com.

Switch to mobile version