Autor Societat
31 Desembre 2014 a 14:30

Èxit en la 1a Caminada Solidària organitzada pel Club Ciclista de Corró d’Amunt

L’objectiu era recollir aliments de primera necessitat

1a Caminada Solidaria a Corró d’Amunt

1a Caminada Solidaria a Corró d’Amunt // Imatge cedida per l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès

El diumenge 28 de desembre al matí va tenir lloc la 1a Caminada Solidària, organitzada pel Club Ciclista de Corro d’Amunt, amb l’objectiu de recollir aliments de primera necessitat per destinar-los a Càritas, l’ONG que s’encarregarà de donar-los a les persones més desfavorides. El club franquesí va comptar amb la col·laboració del Consell del Poble de Corró d’Amunt, del Patronat Municipal d’Esports, de 100% Rètols i de Rutes Seguretat Viària.

La caminada va comptar amb un total de 251 persones, que van realitzar prop d’11 km de distància, amb sortida i arribada a la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Amunt. La inscripció costava 2 euros, i donava dret a l’avituallament i a la xocolata desfeta amb melindros a l’arribada. Els assistents van respondre a la crida, i van omplir les caixes, instal·lades per l’organització, amb productes alimentaris.

El president del Club Ciclista Corró d’Amunt, Josep Mauri, va comentar que el dilluns encara hi havia gent que portava aliments a la zona esportiva. El dimarts ja van venir a buscar els aliments amb una furgoneta. El bon funcionament de l’activitat, va fer que Josep Mauri es mostres convençut a l’hora de tornar a preparar-la l’any vinent.

Paral·lelament a aquesta activitat, el Consell del Poble de Corró d’Amunt també va fer una recollida d’aliments a les Antigues Escoles.

Switch to mobile version