Autor Política
18 Desembre 2014 a 14:00

ICV defensa l’educació pública en una nova moció

La formació reclama es compleixin els acords de finançament de les escoles bressol

Josep Casasnovas, president d'ICV-EUiA Granollers // Imatge del web d'ICV-EUiA Granollers

Josep Casasnovas, president d’ICV-EUiA Granollers // Imatge del web d’ICV-EUiA Granollers

El grup d’ICV-EUiA de Granollers ha reclamat novament, per mitjà d’una altra moció, al Govern de la Generalitat que compleixi els acords de finançament per a les escoles bressol. La formació representada per Josep Casanovas ha demanat que s’inclogui en el Pressupost del departament d’Ensenyament per l’any 2015 una partida específica i amb la suficient dotació econòmica per fer front al finançament de les escoles bressols de titularitat municipal, tal com s’estableix a la Llei d’Educació de Catalunya.

La formació ecosocialista també ha demanat al ple de l’Ajuntament que es reprovi de manera oficial, a la Consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, pel seu menyspreu a l’educació pública i a la pròpia legalitat catalana.

El portaveu d’ICV ha criticat durament al govern convergent, i ha denunciat que es vol acabar amb tot el sistema públic d’educació, i treballa únicament en favor de les escoles privades, i especialment, per a les escoles d’elit i les que segreguen els nens i nenes per sexe“.

Casanovas també ha afegit que el govern està incomplint acords signats i està impagant factures justificades, amb l’únic objectiu d’escanyar el sistema públic per a substituir-lo pel privat”.

Switch to mobile version