Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
2 Desembre 2014 a 08:00

La Creu del Parc de la Serreta

La Creu del Parc de la Serreta

La Creu del Parc de la Serreta

El Parc de la Serreta és l’àrea verda més extensa de Cardedeu. Es va inaugurar l’any 2009 i s’estén per la vall que delimita el poble per la cara sud-oest. Consta d’un parc amb llargs tobogans, espais verds en diferents nivells i amb freqüència es convoquen volades d’estels.

Des del Granollers Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Granollers o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@granollersinforma.com.

Switch to mobile version