Autor Cultura
18 Desembre 2014 a 16:00

L’Espai A programa 18 espectacles en la seva 4a temporada

Circuit d’arts escèniques amateurs en ateneus

Singfònics Grup Vocal, de Terrassa, escollits per a l'Espai A 2015

Singfònics Grup Vocal, de Terrassa, escollits per a l’Espai A 2015 // Imatge del web singfonics

 

L’Espai A és un circuit d’arts escèniques amateurs creat amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat l’any 2011, i per a la propera temporada 2015 ha triat un total de 18 propostes que, d’acord amb els objectius inicials de crear una programació estable d’arts escèniques no professionals arreu de Catalunya, es portaran a escena en 18 ateneus, 3 més que en la edició anterior. Les representacions, de cant, dansa, teatre i música, es faran entre els mesos de febrer i abril de 2015, amb una previsió d’un total d’una seixantena de funcions.

La selecció de les propostes presentades ha anat a càrrec de diverses comissions integrades pel director artístic de Fira Mediterrània, un programador de la xarxa i un expert per a cada disciplina. Conjuntament han valorat la qualitat i la idoneïtat de les propostes, sempre tenint en compte que es tracta d’agrupacions no professionals.

La relació de propostes triades per a l’Espai A 2015 és la següent: pel que fa al cant, Nit de Gospel (Cor Carlit Gospel, Les Franqueses del Vallès), Avui és un bon dia (Singfònics Grup Vocal, Terrassa), Com tornar a Broadway (Orfeó Badaloní) i Músiques europea i llatinoamericana 2 ribes d’un oceà (Cor Voxalba, Barcelona).

En quant a dansa: Som i Serem (Esbart Dansaire de Rubí), Emocions en Dansa (Esbart Maragall, Barcelona), Maresma (Esbart Ciutat Comtal), Quan el mal ve d’Almansa (Esbart dansaire de Mollet) i Quadrigènia (Grup Mediterrània, Sant Cugat).

Pel que fa a espectacles teatrals: Figuretes de Vidre de Tennessee Williams (Tequatre, Girona), La visita de la vella dama de Friedrich Dürrenmatt (Quatre per quatre, Granollers), R.I.P. de Josep Mèlich (La K-Mama, Calafell), 25 de gener d’Eloi Falguera (Punt i Seguit Teatre, Terrassa) i Ara o Mai (El Musical) d’Albert Doz (Companyia T-Atrevits, Parets del Vallès).

I finalment, en l’àmbit de música: A ritme de boleros i tangos (Banda del Prat de Llobregat), Vaixells de Paper (Rondalla Puiggraciós), La Banda de Música a Broadway (Banda de música Agrupació Musical Senienca) i Toquem el dos “Músiques per a la independència” (Sonagralla).

Switch to mobile version