Autor Handbol
14 Desembre 2014 a 12:30

Relliscada del BM Granollers per acabar la primera volta

Cauen a casa contra el BM Zamora

Ze Toledo

Toledo va ser el màxim golejador del BM Granollers amb cinc dianes // Foto: Ignasi Paredes

BM Granollers 20-24 BM Zamora

BM Granollers (11+9): Pejanovic (Sastre, ps), Blanxart (1), Capdevila (-), Adrià Pérez (1), Figueras (2), Solé (4), Jordi Puig (-), Resina (2), Álvaro Ruiz (4), Salva Puig (-), Valadao (1), Toledo (5) i Del Arco (-)

BM Zamora (13+11): Miranda (Posado, ps), Ceballo (1), Juárez (-), Fernando (-), Reyes (8), Cano (-), Octavio (9), Salinas (6), Alonso (-), Iñaki (-), García (-) i Camino (-)

Marcador cada cinc minuts: 3-3, 5-3, 7-5, 7-10, 9-12, 11-13 (descans), 15-14, 17-15, 19-19, 20-21, 20-23 i 20-24 (final)

Àrbitres: Monjo i Hermoso. Grogues per Figueras, Salva Puig i Valadao (Granollers) i Fernando, Octavio i García (Zamora). Exclusions per Salva Puig (2) i Valadao (Granollers) i Ceballos i Salinas (Zamora)

La gran primera volta de Liga ASOBAL que ha signat el BM Granollers acaba de mala manera. A la derrota de dimarts al Palau Blaugrana contra el Barça se suma una que ningú s’esperava: contra el BM Zamora i a casa. Mal partit dels nois de Carlos Viver contra els castellans. Un partit en que es va notar que l’equip es troba, física i mentalment, sota mínims i necessitat d’un descans. El desencert a la segona part va ser clau per que els punts marxéssin de la capital vallesana.

El matx d’ahir era el comiat d’una primera volta fantàstica en la que el Granollers ha sumat 23 punts (11 victòries, un empat i tres derrotes) i d’un 2014 per recordar amb el passi a la fase de grups de la EHF Cup. Aquest any encara té una última cita amb la Copa ASOBAL la setmana vinent a León i els de Viver van mostrar una versió totalment diferent abans d’encarar-la. Contra el Zamora va començar bé, especialment en defensa ja que va obligar als visitants a jugar cada atac al límit del passiu. Tot va canviar en el moment en que va mancar encert al davant, doncs els d’Eduardo García Valiente van aprofitar-ho per fer un parcial de 0-5 entre els minuts 15 i 20 que va pesar molt fins al descans. Al final de la primera part el marcador assenyalava un 11-13 a favor dels castellans.

Un gol en 15 minuts

I si la primera part no va acabar bé la segona va ser per oblidar. El físic va anar a menys i en atac els registres van ser molt deficients per part del Granollers. Fins el minut 45 va aguantar el pols a un Zamora que s’ho va creure i va lluitar cada pilota com si fos l’última, però a partir d’aquí els de Viver es van apagar i es van estavellar una vegada darrera de l’altra contra Alberto Miranda, el porter castellà. La dada més significativa de la davallada granollerina va ser que en l’últim quart d’hora l’equip només va anotar un gol. De nou un altre parcial de 0-5 a favor dels de García Valiente va servir per matar el partit.

El BM Granollers reprendrà l’ASOBAL al febrer, un cop s’hagi disputat el mundial de sel·leccions. L’última cita, com ja s’ha dit més amunt, serà a la Copa ASOBAL la setmana vinent. Dissabte els de Carlos Viver obriran el torneig amb la disputa de la primera semifinal contra l’equip organitzador, l‘Ademar León. En cas de guanyar es veurien les cares diumenge contra el vencedor de l’altra semifinal, que enfrontarà al Naturhouse La Rioja contra el FC Barcelona.

Switch to mobile version