Autor Atletisme
5 Gener 2015 a 17:00

Canovelles clou l’any amb una nova edició de la Sant Silvestre

L’esdeveniment va reunir a un miler de persones

Sortida de la Sant Silvestre a Canovelles

Sortida de la Sant Silvestre a Canovelles // Imatge cedida per l’Ajuntament de Canovelles

L’associació esportiva Ovelles Marxacans juntament amb l’ajuda de l’Ajuntament de Canovelles van organitzar una vegada més la cursa de Sant Silvestre a Canovelles que va reunir a un miler de persones.

En aquesta vuitena edició, les Ovelles Marxacans van estar les encarregades d’organitzar la ja tradicional cursa de 10 km de recorregut que compren diferents trams d’asfalt i sorra i que va efectuar tant la sortida com l’arribada al Pavelló de Tagamanent.

Un cop va finalitzar la cursa, als corredors van disposar d’una bossa d’obsequis, així com un entrepà i un refresc per reposar forces.

Switch to mobile version