Autor Waterpolo
29 Gener 2015 a 17:15

El CN Granollers suma tres punts molt valuosos a domicili

Se situen quarts a la classificació

Imatge de la web del CN Granollers

Imatge de la web del CN Granollers

 

L’equip absolut de waterpolo masculí del CN Granollers va visitar el passat cap de setmana el Bilbao, aconseguint una important victòria a domicili que el col·loquen en quart lloc de la classificació de Segona Divisió, amb 25 punts i dos partits menys que el líder, el Metropole, que l’avantatja en vuit punts, amb 33. Els de Pablo Quattrocchio es van imposar per 9-13 al CD Bilbao, que és cuer de la classificació, en un partit en què els granollerins no van estar encertats en defensa ni en atac, malgrat endur-se la victòria.

Aquest cap de setmana, el Natació Granollers viatja a Navarra per enfrontar-se al penúltim classificat, en una nova oportunitat per seguir sumant a la lliga.

Pel què fa al femení de Primera Divisió, va sortir derrotat per un contundent 14 a 3 davant del Santa Eulàlia, que lidera la classificació. Malgrat la derrota, les granollerines van saber defensar un equip molt golejador.

L’absolut B, per la seva banda, va aconseguir una victòria per 4-12 en un partit sense massa dificultats davant l’Anglès, mentre que els juvenils van empatar a 7 en una piscina sempre difícil, la del CN Sabadell. Els cadets van perdre davant el CN Terrassa per 15-9, però encara mantenen les opcions de disputar el Campionat d’Espanya.

Switch to mobile version