Autor Futbol
19 Gener 2015 a 17:30

El Mollet es deixa dos punts contra la Gramanet

Li empaten el partit al minut 89

 

Gramanet-Mollet

Un moment del partit entre la Gramanet i el Mollet // Imatge del Facebook de la UDA Gramanet

UDA Gramanet 2-2 CF Mollet UE

Gramanet: Compte, Olmedo, Cardete, Barry, Leiton (Yasser, 59′), Yousseff (Katayama, 74′), Pluvins (Sosa, 74′), Ranchal, Segura (Martín, 70′), Yustos i Ondo

Mollet: Flores, Ruiz, Parra, Padilla, Tejero, Abad (Paredes, 84′), Ángel (You, 55′), Collado, Brian, Valero (Arroyo, 75′) i David García (Biyong, 55′)

Gols: 1-0: Yousseff (17′); 1-1: Abad (59′); 1-2: Biyong (61′); 2-2: Ranchal (89′)

Àrbitre: Isaac Rodríguez Ventura. Grogues per Segura, Barry i Cardete (Gramanet) i Valero, Fernández, Aba, Collado i Biyong (Mollet)

Ensopegada del Mollet contra l’avantpenúltim classificat del grup 1 de Primera Catalana, la Gramanet. Els homes d’Albert Càmara van empatar a dos per culpa d’un petit detall: una pèrdua de pilota en el moment més inoportú. Aquest resultat, que no és gens bo pels vallesans, frena la progressió de les últimes jornades i deixa l’equip una mica més despenjat de la zona noble de la classificació.

El matx contra els de Santa Coloma va ser boig i va tenir moltes alternatives. El primer cop el van donar els gramanetistes després de que Youssef aprofités una pilota aturada al minut 17 per marcar de cap. Amb l’1-0 es va arribar al final de la primera part i a la segona la reacció molletana no va trigar en arribar. En dos minuts els davanters Natxo Abad i David Biyong van capgirar el desavantatge després de molts minuts de domini del seu equip. Tot estava de cara per que el Mollet sumés tres punts, però al minut 89 una pèrdua de pilota en una zona perillosa va permetre al colomenc Edu Ranchal marcar el gol de l’empat a dos i salvar un punt pels locals. Alegria per la Gramanet i gerra d’aigua freda pel Mollet.

Tot i el resultat els nois d’Albert Càmara acaben la primera volta de lliga amb molt bones sensacions. Es troben en la setena posició i a sis punts del segon classificat, el Júpiter. Aquesta distància es pot reduïr si l’equip manté la regularitat que ha mostrat en els darrers partits i tot comença per guanyar al camp del Tecnofutbol aquesta setmana.

Switch to mobile version