Autor Atletisme
20 Gener 2015 a 14:00

L’Atletisme Montornès, campió de Catalunya per clubs en cros curt

En la 54a edició del Cros de Sant Sebastià de Sabadell

Els participants de l'Atletisme Montornès // Imatge del Twitter del club

Els participants de l’Atletisme Montornès // Imatge del Twitter del club

El passat diumenge, 18 de gener, es va disputar la 54a edició del Cros Sabadell, una cursa en què es van imposar l’atleta del CN Sabadell Andrea Guimerà, en l’apartat femení, i Daniel Sánchez, del CA Olesa, en categoria masculina.

El club Atletisme Montornès va resultar el guanyador per equips del Campionat de Catalunya en el cros curt masculí, tant en l’apartat femení com en el masculí. Les noies van assolir una segona i tercera places – Montse Mas i Fatima El Aouja respectivament, per darrere de Marta Galimany del FC Barcelona – mentre que els nois van omplir les dues primeres places del podi – Abdessamad Hemmi i Genís Grau, respectivament –, essent el tercer classificat l’atleta del CA Vic Abel Casalí.

Switch to mobile version