Autor Societat
12 Gener 2015 a 16:00

Les vies ràpides de l’àrea de Barcelona tornen als límits de velocitat habituals

El TES desactiva el protocol de millora mediambiental

contaminacio

La contaminació a l’àrea metropolitana de Barcelona ha fet activar el protocol // Imatge del web de la Generalitat de Catalunya

Aquest migdia s’han restablert els límits de velocitat habituals a les vies ràpides de les comarques del Barcelonès, Baix Llobregat, Vallès Occidental i Vallès Oriental, segons ha informat els Servei Català de Trànsit (SCT), després que el Departament de Territori i Sostenibilitat  (TES) hagi desactivat a les 12 hores del matí el protocol per episodi ambiental de contaminació a l’àrea metropolitana de Barcelona.

La velocitat permesa es va limitar a un màxim de 90 km/h des que divendres passat dia 9 de gener a les 6 hores del matí s’activés el protocol als 40 municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona que conformen l’àmbit d’aplicació del Pla de Millora de la Qualitat de l’Aire.

Switch to mobile version