Autor Societat
12 Gener 2015 a 17:00

Nova edició de Salut Jove a Caldes de Montbui

L’Ajuntament ha programat 47 sessions fins el mes d’abril

Les sessions de Salut Jove s'allargaran fins a finals d'abril

Les sessions de Salut Jove s’allargaran fins a finals d’abril // Imatge cedida per l’Ajuntament de Caldes de Montbui

Un curs més, l’Ajuntament de Caldes de Montbui ha posat en marxa el programa Salut Jove als centres de secundària del municipi. Enguany, s’han programat un total de 47 tallers formatius i activitats adreçades a joves i adolescents de 12 a 18 anys per tractar aspectes de prevenció relacionats amb la salut juvenil.

La nova edició de Salut Jove va iniciar-se a mitjans del mes passat amb un taller sobre drogues i sentit crític i s’allargarà fins a finals d’abril de 2015. Paral·lelament, l’Espai Jove El Toc també ofereix als seus usuaris treballar aspectes de salut i prevenció a través de les seves activitats específiques.

Les diferents sessions amb els alumnes de l’Institut Manolo Hugué i l’Escola Pia tracten temes que fan referència a possibles situacions de risc de salut relacionades amb els consum abusiu de substàncies, la sexualitat, l’afectivitat, la nutrició o l’ús responsable a les xarxes socials, entre d’altres.

Switch to mobile version