Autor Atletisme
20 Gener 2015 a 17:30

Prop de 700 corredors al Cros Escolar i Popular de les Franqueses

En un total de 14 categories

Cros Les Franqueses

Participants del Cros Escolar de Les Franqueses / Imatge cedida per l’Ajuntament de Les Franqueses

El 23è Cros Escolar i 20è Cros Popular que es va celebrar el dissabte 17 de gener al parc de Milpins de Corró d’Avall va tenir una alta participació, ja que prop de 700 atletes van prendre-hi part dins una de les 14 categories (cros popular, cadet, infantil, aleví, benjamí, prebenjamí i mini, tant masculí com femení).

Aquesta prova, la primera gran activitat de la temporada que organitza el Patronat Municipal d’Esports de les Franqueses i una de les que sempre ha gaudit de més èxit de convocatòria, també compta amb la col·laboració de les entitats locals Club d’Atletisme A4elkm, Grup Fondistes Bellavista, CB Les Franqueses i AEH Les Franqueses, i el suport de la Diputació de Barcelona, de la Secretaria General de l’Esport i del Consell Esportiu del Vallès Oriental.

Tots els participants, que es van inscriure gratuïtament a la prova, van rebre com a obsequi un tapaboques (buf), així com croissants i beguda al finalitzar la seva cursa.

Al Cros Escolar van rebre premi els quatre primers classificats i el millor equip. Al Cros Popular van rebre premi els tres primers classificats. Van assistir a l’entrega de premis l’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, el regidor d’Esports, José Ramírez, el de Seguretat Ciutadana, Josep Randos, i el secretari del Consell Esportiu del Vallès Oriental, Santi Jané.

Switch to mobile version