Autor Societat
31 Gener 2015 a 16:15

Troben una dona morta en un incendi en un pis de Montornès del Vallès

Es desconeixen les causes de l’incendi i de la mort

Bombers de la Generalitat

Bombers de la Generalitat // Foto: Mercè Folch

Aquest matí, els Bombers de la Generalitat han estat requerits per inspeccionar un habitatge de Montornès del Vallès, on aquesta matinada hi ha hagut un incendi, en el qual la Policia Local ha trobat una dona morta. Els Mossos d’Esquadra han sol·licitat la presència del cos de Bombers per tal de certificar que l’incendi estava ben apagat i també garantir que l’estructura de l’habitatge no havia quedat afectada. El foc ha cremat una butaca del saló de l’habitatge, al carrer Vallromanes, número 6.
Quan els agents de la Policia Local han arribat, el foc s’havia apagat tot sol, ja que no s’ha pogut estendre més enllà de la butaca, però s’ha trobat el cos sense vida d’una dona, d’edat avançada. És per això que han alertat els Mossos d’Esquadra i aquests han avisat els Bombers, per tal que fessin la inspecció corresponent.
Les causes de l’incendi i de la mort de la dona encara no s’han pogut determinar, i segueixen essent investigades pel Cos de Mossos d’Esquadra.
Switch to mobile version