Autor Waterpolo
26 Febrer 2015 a 17:30

Agustí Pericas disputarà la Copa del Rei de waterpolo

El CN Terrassa, on està cedit, és un dels favorits per endur-se la victòria

Agustí Pericas // Imatge del web del CN Terrassa

Agustí Pericas // Imatge del web del CN Terrassa

Agustí Pericas, el waterpolista juvenil del Club Natació Granollers cedit aquesta temporada a l’equip absolut del CN Terrassa, disputarà la XXIX Copa del Rei de waterpolo que se celebra aquest cap de setmana, del 27 de febrer a l’1 de març a les instal·lacions del CN Barcelona.

A la Copa del Rei hi accedeixen els 8 primers equips classificats de la Divisió d’Honor en arribar a l’equador de la lliga. Aquesta temporada la disputaran el Terrassa, l’Atlètic-Barceloneta, el Mediterrani, el Sabadell, el Mataró, el Poble Nou-Enginyers, el Real Canoe i el CN Barcelona.

Enguany el CN Terrassa es el favorit, el principal candidat a guanyar la Copa, ja que és el líder invicte de la categoria. Si fos així, acabaria amb el regnat de l’Atlètic-Barceloneta, que és l’equip que més Copes ha guanyat –deu– de la història de la competició.

Switch to mobile version