Autor Rugby
17 Febrer 2015 a 17:30

Els Spartans de granollers guanyen al Manresa RC en un partit igualat

Spartans Granollers 19 – Manresa RC 17

Spartans de Granollers // Imatge d'arxiu del facebook dels Spartans de Granollers

Spartans de Granollers // Imatge d’arxiu del facebook dels Spartans de Granollers

Els Spartans Granollers van vèncer al Manresa RC  per la mínima (19 a 17)  . Els precedents pel partit, corresponent a la cinquena jornada de la segona volta de Primera Catalana, no eren bons pels manresans que van caure en els dos partits disputats la temporada anterior davant els granollerins.

El joc ràpid dels visitants va sorprendre l’equip granollerí amb tres marques a la primera part obra de LL. Jou, J. Benítez i J. Raikadroka. A partir d’aquest instant, els locals van reaccionar de forma positiva i van aconseguir retallar diferencies abans de finalitzar el primer temps (7 a 17).

A la segona part, els manresans van tornar a dominar els primers instants, però la intensitat de l’equip granollerí va anar imposant-se poc a poc. Els Spartans van aconseguir situar-se a només tres punts de l’equip manresà que veia com el seu joc anava perdent intensitat. Tot i així, els visitants aguantaven les empentes del Spartans, amb un home menys després d’una exclusió temporal. Als minuts finals, una melé a cinc metres de la línia d’assaig manresana va ser aprofitada pels de Granollers i d’aquesta manera van aconseguir avançar-se per primer cop en el partit. L’equip manresà va disposar d’una última ocasió per guanyar el partit, però no la van saber aprofitar i el partit va acabar sent pels granollerins.

Switch to mobile version