Autor Handbol
3 Febrer 2015 a 14:00

L’Handbol Canovelles perd a casa davant el Terrassa

Va caure derrotat per un ajustat 31 a 33

handbol Canovelles

Una fotografia d’arxiu del CH Canovelles // Imatge extreta dell Twitter del CH Canovelles

Canovelles 31: Rubio, Cayetano (2), Tejero, Torner, Castellet (1), Illa, Sorroche (2), J.Ruiz (7), D.Ruiz (6), Veciana, Alvario, Gallardo (4), Toro (9), Garcia.

Terrassa 33: Riera, Montes (9), Sobrevela, Oliva, Comellas (6), Bonilla (5), Lara (6), Raya (3), López (3), Garcia (1), Domingo, Martínez.

El Canovelles es va acomiadar de la primera volta amb una derrota davant l’Handbol Terrassa. El Canovelles va començar bé el partit, però mica en mica es va veure superat pel conjunt visitant. L’equip egarenc va fer un gran partit i es va imposar als del Vallès Oriental a base d’una gran tasca defensiva i encert en el tir exterior. Finalment, el Terrassa es va endur els tres punts per un ajustat 31 a 33.

Els primers minuts van ser pels locals. El Canovelles dominava el tempo del partit i es va avançar en el marcador. Durant el primer tram de l’enfrontament, controlava el joc i l’electrònic, amb un avantatge d’entre 3 i 4 gols que es mantenia constant. Però els últims minuts de la primera part van ser fatídics i el Terrassa va capgirar el marcador gràcies, en gran part, a l’encert en el llançament exterior de Xavi Montes. Els egarencs se’n van anar als vestuaris amb una victòria provisional per la mínima (17 a 18).

A la represa, el Terrassa va començar dominant i va ampliar l’avantatge fins als cinc gols. De nou, la bona combinació entre solidesa defensiva i encert ofensiu (amb un 76% d’efectivitat en els llançaments) va ser la clau que va decantar el partit en favor dels egarencs. Malgrat tot, el Canovelles va lluitar fins al final i va retallar distàncies. De fet, va estar a punt d’empatar el partit a dos minuts pel final, però els visitants van saber patir per segellar la victòria.

Switch to mobile version