Autor Waterpolo
17 Març 2015 a 17:30

El CN Granollers es jugarà l’ascens en les ultimes jornades

A falta de 4 jornades ha de vèncer a tots els rivals

Imatge del web del CN Granollers

Imatge del web del CN Granollers

El Club Natació Granollers, després de perdre la ultima jornada en la piscina de l’Horta, ha posat en alerta les opcions d’ascendir a Primera Divisió. Tot i perdre per un ajustat 8 a 7, es jugarà l’ascens en les 4 darreres jornades que queden per finalitzar la Segona Divisió. No pot perdre en cap partit, en els que s’enfrontarà als seus rivals més directes, com el Metrople, actual líder de la competició, el Màlaga, el segon classificat, el Dos Hermanas, cinquè, i l’Elx.

El Granollers va empatar amb l’Horta a la classificació, amb 34 punts ocupen la tercera i quarta plaça. Aquesta jornada té descans, però el 28 de març torna per medir-se al Dos Hermanas de Sevilla. Una setmana després tocarà jugar contra el Metrople i l’Elx, i acabarà la lliga davant el Màlaga. Si venç en tots aquests partits podria aconseguir una de les dues places que obtenen l’accés directe a Primer a Divisió.

D’altra banda, els cadets van guanyar al Molins per un contundent 14-3, igual que el femení, que va vèncer al Sabadell Femení per 10-2. El Juvenil va caure derrotat en la piscina del Barcelona per 10-8, com l’Alevi A a Sabadell, amb el resultat final de 4-2. L’equip femení de Primera Divisió tampoc va poder amb el Martorell, en un partit que va finalitzar amb un marcador de 6-12.

Switch to mobile version