Autor Natació
11 Març 2015 a 14:30

El CN Granollers esdevé el campió d’Espanya Aleví i Infantil en Natació Sincronitzada

El campionat va tenir lloc els dies 6 i 7 de març a Elx

Les sincronistes i entrenadores alevins i infantils amb les medalles, i els dos trofeus que els identifica com a millor club de natació sincronitzada d’Espanya en ambdues categories //  Imatge cedida pel Club Natació Granollers

Les sincronistes i entrenadores alevins i infantils amb les medalles, i els dos trofeus que els identifica com a millor club de natació sincronitzada d’Espanya en ambdues categories // Imatge cedida pel Club Natació Granollers

El Club Natació Granollers va ser el gran vencedor del Campionat d’Espanya Aleví i Infantil que va tenir lloc els dies 6 i 7 de març a Elx, al Baix Vinalopó, on es va alçar com a millor club de natació sincronitzada d’Espanya en ambdues categories, després d’una gran actuació en els combos i les figures d’unes sincronistes que van tornar a casa no només amb els dos trofeus de campiones d’Espanya sinó també amb un total de 8 medalles.

En categoria aleví, el combo de ‘El Rei Lleó’ es va proclamar campió d’Espanya, en imposar-se amb 65.2666 punts per davant del Kallipolis (62.3668) i del Sincro Retiro (60.8000). No va ser l’única medalla de les alevins, ja que en la competició de figures, Judit Calvo es va fer amb el subcampionat i Gisela González amb la medalla de bronze. Per la seva banda, de l’any 2005, Valeria Parra es va alçar com a campiona d’Espanya i Rita Sugrañes, subcampiona; Alice Gallardo va ser subcampiona d’Espanya del 2004. Aquests excel·lents resultats van merèixer el trofeu al millor club d’Espanya en categoria aleví.

Trofeu al millor club d’Espanya també en categoria infantil, després de què el combo de Madonna es fes amb el subcampionat d’Espanya (75.8668), per sota del Kallipolis (76.5668) i per davant del Sincro Retiro (71.3331). A més a més, la sincronista Clara Arboix es va penjar el bronze en les figures de l’any 2001.

Tanmateix, Natalia de la Nuez, que en figures va fer el 4t lloc; Abril Conesa, el 10è; Maria Andreu, el 14è; i Clara Arboix, el 19è de la classificació general, van ser preseleccionades per formar part de l’equip que disputarà la copa internacional COMEN.

Switch to mobile version