Autor Waterpolo
10 Març 2015 a 12:00

El CN Granollers guanya el Premià per 19 a 7 gols

La victòria manté les opcions d’ascendir de categoria

Imatge de la web del CN Granollers

Imatge de la web del CN Granollers

CN Granollers 19 – CN Premià 7

Quan falten 5 jornades per finalitzar la lliga de Segona Divisió, l’equip absolut del Club Natació Granollers manté les opcions d’ascens a Primera Divisió després de vèncer al Premià per 19 gols a 7. Aquesta victòria permet al Granollers refermar-se en la tercera posició de la classificació, amb 34 punts i dos partits menys que el líder Metropole, amb 40 punts, i el Màlaga amb 37. Per ascendir de categoria només hauria de conquerir una de les dues places dels seus rivals.

Els homes de Pablo Quattrocchio van imposar-se contundentment al Premià. Després d’arribar al 7 a 5, el Granollers va aconseguir un parcial de 10 a 0 que va sentenciar el partit. Així, la quarta part va ser un simple tràmit per aconseguir la victòria.

En la següent jornada, els granollerins visitaran la piscina de l’Horta, el quart classificat, a tan sols 3 punts del CN Granollers i amb el mateix nombre de partits disputats. Per aconseguir l’ascens, el Granollers no pot abaixar la guàrdia en el que queda de lliga, ja que s’haurà d’enfrontar als rivals més directes, com el Metropole i el Màlaga.

D’altra banda, el cadet del CN Granollers va caure derrotat a la piscina del CN Sabadell, en un partit on els locals el van controlar en tot moment (11-7). Al mateix lloc, els juvenils van guanyar per 8 a 6. Mentre que els infantils van guanyar per la mínima el Rubí, en un partit molt igualat (12-11).

Switch to mobile version