Autor Societat
15 Març 2015 a 14:00

El preu de l’habitatge a Granollers baixa un 4,3%

Es recupera el preu de l’habitatge a Catalunya

Habitaclia

El preu de l’habitatge s’ha recuperat l’any 2014 a Catalunya, després de sis anys de baixades, a causa de la crisi. Així, la variació anual de l’Índex de Preus de l’Habitatge augmenta una mica més d’un punt, situant-se en el 2,2% en el quart trimestre del 2014, segons les dades de l’Institut Nacional d’Estadística (INE) que ha analitzat el portal immobiliari Habitaclia. Així, aquest és el tercer trimestre consecutiu en què el preu de l’habitatge creix en taxa interanual.

Els preus també han crescut trimestre a trimestre a Catalunya, i ja són tres els consecutius amb evolució positiva. LA variació trimestral de l’IPV en el quart trimestre de 2014 és del 0,6%. Pel què fa al conjunt de l’Estat espanyol, la variació anual de l’IPV el quart trimestre de 2014 se situa en l’1,8%, mentre que els preus de l’habitatge pugen, també, un 0,2% respecte al tercer trimestre.

El preu de l’habitatge nou a Catalunya ha pujat un 2,4% en el quart trimestre del 2014, tres punts menys que el trimestre anterior, mentre que el de segona mà, en el mateix període, ha pujat un 2,2%.

Al Vallès Oriental, el preu de la vivenda va baixar un 15% l’any 2014; i concretament a Granollers, va baixar un 4,3%.

Switch to mobile version